I produktportföljen

Telefoni

Som företagare måste du vara tillgänglig och flexibel. Telenors mobilnät täcker just nu 90 % av Sveriges yta, eller 99,9 % av den svenska befolkningen. Nu lägger man även till 5G – framtidens mobila nätverk!

Idag är det viktigare än nånsin med ett stabilt nät och bra uppkoppling för att du och ditt företag ska kunna utveckla er affär. Därför gör Telenor sin största satsning någonsin på täckning och högre kapacitet

Just nu 4G-täcker Telenor 90% av Sveriges yta (jämfört med 70% 2014). Det har gett Telenor bättre täckning och förbättrad samtalskvalitet och snabbare mobilsurf.

Nu kommer 5G – storstäderna samt en rad populära sommar- och vinterorter. Sen rullar allt på snabbt – 2023 kommer över 99 procent av Sveriges befolkning ha tillgång till 5G!

Marknadsledande Telefonväxel som underlättar din arbetsdag.

Företagsväxel, videomöten, telefonkonferenser och chatt som samsas i ett och samma gränssnitt. Detta gör att ni slipper tredjepartslösningar och alltid har en stabil, uppdaterad kommunikationsplattform där alla funktioner fungerar sömlöst med varandra.

Plattformen är operatörsoberoende vilket ger er full flexibilitet gällande val av mobiloperatör.

Alla enheter, alla kanaler, alla plattformar. Oavsett hur ett samtal sker – över mobilnätet, det allmänna telefon­nätet eller internet – så är upplevelsen och funktionerna detsamma. Telavox är den enda virtuella operatören som använder sig av TDC och Telias infrastruktur över hela Norden. Håll kontakten med kunder och kollegor på vilket sätt du vill. Du bestämmer.

En app för webb, mobiler och desktop. En enda användarvänlig plats för all kommunikation. Använd en och samma app för SMS, chatt och möten med kollegor och kunder.

Lägg till eller ta bort användare direkt i gränssnittet. Full kontroll, hela tiden.

Molnväxel

En molnväxel är så mycket mer än bara telefonsamtal. Med en molnbaserad växel får ditt företag en lösning för all sin kommunikation: från chatt och telefoni till konferenssamtal och video. 

En molnväxel(Cloud PBX på engelska), innehåller samtliga funktioner för telefoni som traditionella, fysiska växlar erbjuder. Men en molnbaserad växel innefattar dessutom en mängd kraftfulla digitala kommunikationsverktyg, varav vissa endast är möjliga tack vare molnet.

Idag har de flesta företag någon form av växelsystem för sin telefoni. Men en molnväxel är så mycket mer än telefoni, och ger ditt företag påtagliga konkurrensfördelar. Dagens molnbaserade växlar rymmer ett stort utbud kommunikationstjänster – från digitala röst- och videosamtal, konferensgrupper, sms, och röst- och videomeddelanden, till röstbrevlådor som transkriberar alla meddelanden till email, och mycket, mycket mer.

Vad är en molnväxel? 

En molnbaserad växel bygger på mjukvara i molnet. Du kan ringa och ta emot samtal genom den, precis som om växeln fanns på plats på ditt kontor. Och som bonus får du tillgång till en rad kraftfulla, digitala kommunikationsverktyg.

Den största fördelen med molnväxeln, är den väsentliga kvalitetsskillnaden hos själva tjänsten. Din växelleverantör kontrollerar, underhåller och uppdaterar tjänster kontinuerligt i molnet, vilket gör att du alltid har tillgång till den allra senaste teknologin – så fort den släpps.

Med en molnväxel är det enkelt att skala upp eller ner

Med en växel i molnet slipper du oroa dig över en fysisk växels begränsade kapacitet. Eftersom plattformarna drivs via IP är din kapacitet praktiskt taget obegränsad. (Rent teoretiskt finns det visserligen gränser, men du kommer aldrig komma ens i närheten av dem om du inte råkar välja en riktigt dålig växelleverantör.) Det innebär att din verksamhet konsekvent kan leverera enastående kundservice, även under perioder av tillväxt och ökad belastning.

Väljer du en modern molnväxel med en licensbaserad affärsmodell, kan du snabbt minska dina utgifter om verksamheten behöver skära ner på antalet anställda. Dessutom slipper du kostnaderna för hårdvara som fysiska växlar medför.

Enkel administration… 

En molnväxel anpassas enkelt efter just dina behov. Eftersom en modern molnväxel är uppbyggd för självbetjäning, kan du själv lätt tilldela funktioner till nya anställda, och avbeställa dem lika lätt om någon slutar. Du har full kontroll i alla lägen och får även tillgång till användarstatistik.

…och en konstant uppdaterad mjukvara

Med din växel i molnet kan luta dig tillbaka i vetskapen om att din mjukvara automatiskt uppdateras kontinuerligt. Uppdateringarna dyker upp i ditt system automatiskt, och du har alltid tillgång till den nyaste och bästa versionen av mjukvaran.

En molnväxel underlättar integrationer

Med en molnväxel blir det också betydligt lättare att integrera dina växeltjänster med andra molnbaserade applikationer som du använder. Du kan till exempel koppla växeln till kalendern, eller till ditt företags CRM-system.

En molnväxel är helt enkelt en modern hub för kommunikation och samarbete, som ger ditt företag påtagliga konkurrensfördelar.

Digitala arbetsordrar

CRM

Körjournaler